Nedjelja, 19. rujna 2021.

Grad Đurđevac i APN gradit će još jednu stambenu zgradu na Radničkoj cesti

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava

Preporučujemo

Gradsko vijeće Grada Đurđevca donijelo je Odluku o uključenju Grada Đurđevca u Program izgradnje stanova po Programu društveno poticajne stanogradnje.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.

– Grad Đurđevac i APN su do sada uspješno realizirali izgradnju stambene zgrade POS-a poticajne stanogradnje u Radničkoj ulici. Danas su svi stanovi popunjeni te budući da postoji daljnji interes, Grad je pokrenuo proceduru izgradnje još jedne ovakve stambene zgrade.

Nova zgrada gradit će se pored postojeće te će također imati 12 stanova. Na taj način možemo mladima osigurati stambeno pitanje, bilo kupnjom stana ili ulaskom u najam s mogućnošću kupnje stana – istaknuo je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Najnovije objave