Utorak, 21. svibnja 2024.

Građani velikog srca donirali 374 kilograma hrane za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija i podjeli paketa u Socijalnoj samoposluzi sudjeluju umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner

- Oglas -

Koprivničko društvo Crvenog križa organiziralo je uoči blagdana posljednje dvije akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Građani velikog srca u shopping centru Supernova donirali su 171 kilogram različitih prehrambenih namirnica i 55 komada higijenskih potrepština, dok su u robnom centru KTC u košarama volontera ostavili 203 kilograma hrane i 27 komada higijenskih potrepština.

“Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali kako bi nekome u potrebi učinili blagdane radosnijima. U protekla dva tjedna koprivnički Crveni križ je u trgovačkim centrima i od različitih donatora prikupio oko dvije i pol tone hrane i mnogo higijenskih proizvoda te je u tijeku podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u Koprivnici i okolnim općinama”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

- Oglas -
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

U prikupljanju donacija i podjeli paketa u Socijalnoj samoposluzi sudjeluju umirovljenici koji su uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti