Srijeda, 28. veljače 2024.

Građani velikog srca u mjesecu darivanja donirali 1077 kilograma hrane za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U Socijalnoj samoposluzi, u prosincu je organizirano šest akcija podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama

- Oglas -

U prosincu, mjesecu darivanja, koprivničko društvo Crvenog križa primilo je puno donacija građana koji su po tko zna koji put pokazali svoje veliko srce i da su uvijek spremni pomoći.

– U Socijalnoj samoposluzi svakodnevno imamo podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama našim korisnicima koji su neizmjerno zahvalni i sretni jer ste im vi, dragi sugrađani, uljepšali predstojeće blagdane – istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec su u sklopu projekta Mali humanitarko prikupili 216 kilograma hrane i 107 komada higijenskih potrepština.

- Oglas -

Iz Osnovne škole Fran Koncelak Drnje dopremili su 160 kilograma hrane i 100 komada higijenskih potrepština, dok su u COOR Podravsko sunce prikupili 85 kilograma prehrambenih namirnica i 17 komada higijenskih potrepština, a koprivnički Crveni križ je razveselilo i 76 kilograma namirnica i 70 komada higijenskih potrepština koje su donirali mališani iz koprivničkog dječjeg vrtića Tratinčica.

Donacija učenika i djelatnika iz Drnja za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Također, u koprivničkoj Osnovnoj školi Đuro Ester učenici i djelatnici su prikupili 311 kilograma prehrambenih namirnica i 110 komada higijenskih potrepština, a veliku pohvalu potrebno je uputiti mještanima Mjesnog odbora Reka koji su prikupili 117 kilograma prehrane i 15 komada higijenskih potrepština.

Svojom tradicionalnom donacijom korisnike Pučke kuhinje razveselila je Zajednica žena HDZ-a koja je i ove godine donirala 112 kilograma raznih prehrambenih proizvoda.

– U Socijalnoj samoposluzi, u prosincu smo organizirali šest akcija podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama te su podijeljena 132 paketa korisnicima, a do kraja godine još imamo dvije podjele tako da će korisnici Socijalne samoposluge dobiti više od 160 paketa. Hvala svima koji se u ovo predblagdansko doba sjete onih potrebitih te im žele uljepšati blagdane – ističu iz Crvenog križa Koprivnica.

Donacija Podravskog sunca za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti