Petak, 24. svibnja 2024.

Gradonačelnik Jakšić obišao radove u Marovskoj ulici u Herešinu

Vrijednost radova procijenjena je na 650.000 kuna, a radove izvodi ugovoreni izvoditelj radova održavanja nerazvrstanih cesta na području Koprivnice – Koming Koprivnica

- Oglas -

Putem Programa održavanja komunalne infrastrukture Koprivnice, u Marovskoj ulici u Herešinu, u tijeku su radovi na sanaciji 450 metara kolnika s dodatnim uređenjem odvodnje oborinske odvodnje.

Radove je danas obišao gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem.

Vrijednost radova procijenjena je na 650.000 kuna, a radove izvodi ugovoreni izvoditelj radova održavanja nerazvrstanih cesta na području Koprivnice – Koming Koprivnica.

- Oglas -

– Prethodno su izvršeni radovi od strane Koprivničkih voda na zaštiti kanalizacijskog kolektora koji se nalazi ispod predmetne prometnice u vrijednosti od 500.000 kuna, tako da ukupna vrijednost investicije u Marovskoj ulici u Herešinu iznosi oko 1.150.000 kuna – priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

Predmetna prometnica je pristupni put do gradskog postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i gradskog kompostišta.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti