Subota, 24. veljače 2024.

Hrvatska poštanska banka ukinula obvezu testiranja i predočenja Covid potvrda na ulazima

HPB je banka u državnom vlasništvu, a u sve druge banke moglo se i dosad bez Covid potvrda ili dokaza da niste zaraženi.

- Oglas -

Hrvatska poštanska banka izvijestila je u četvrtak javnost da se “u skladu s odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 24. siječnja ukinula obveza posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2, odnosno predočenja EU digitalnih COVID potvrda te drugih odgovarajućih dokaza o preboljenju, cijepljenju odnosno testiranju za sve klijente i posjetitelje koji ulaze u službene prostorije Hrvatske poštanske banke”.

HPB je banka u državnom vlasništvu, a u sve druge banke moglo se i dosad bez Covid potvrda ili dokaza da niste zaraženi.

Objava HPB-a na njihovoj Facebook stranici nije ostala nezamijećena. Donosimo vam neke od zanimljivijih komentara…

- Oglas -

“Došli ste pameti ili ste klijente počeli gubiti? Sve u svemu dobra odluka”.

“Ovo očito ne vrijedi za poslovnice. Ne puštaju klijente bez covid potvrde”.

“30 godina u HPB. Bio odlučio reći im zbogom. Ako je ovo točno, ostajem. Uz kritiku: mogli su odmah tražiti da ih se izjednači sa svim ostalim bankama”.

“Poštovana Hrvatska poštanska banka, što s poslovnicama koje se nalaze u sklopu Hrvatske pošte? Da li je osiguran “sanitarni koridor” do vašeg šaltera ili će “sokolovi” zaustavljati i ovo malo klijenata što vam je ostalo? Hvala unaprijed na odgovoru”.

Iz ovih se komentara može zaključiti da neka pitanja još čekaju odgovore…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti