Subota, 25. ožujka 2023.

Hrvatski športsko ribolovni savez u Koprivnici nagradio najbolje ekipe i pojedince u 2022. godini

U restoranu Zrinski u Koprivnici među nagrađenim ekipama našli su se ŠRK Koprivnica, ŠRK Šoderica Koprivnica te ŠRK Smuđ Legrad

Preporučujemo

Hrvatski športsko ribolovni savez organizirao je u nedjelju svečanu dodjelu natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima za 2022. godinu.

U restoranu Zrinski u Koprivnici među nagrađenim ekipama našli su se ŠRK Koprivnica, ŠRK Šoderica Koprivnica, ŠRK Smuđ Legrad, ŠRK Bistra Repaš i ŠRK Picok Đurđevac.

Proglašenju rezultata i dodjeli športskih trofeja HŠRS ekipama i pojedincima, koji su u domaćem prvenstvu osvojili prva tri mjesta ekipno ili pojedinačno, prisustvovao je i saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić, dodijelivši priznanja za pojedinačni uspjeh.

Najvažnije rezultate iz 2022. godine možete pogledati OVDJE.

Na svečanosti su prisustvovali i predsjednik Hrvatskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković.

Više fotografija možete vidjeti OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti