6.1 C
Zagreb
Subota, 27. veljače 2021.

Hrvoje Horvat novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije

Puno iskustva i znanja sam skupio i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala dakako i gospodinu Lini Červaru koji me predložio, poručio je novi izbornik

Preporučujemo

Nakon neslavno odigranog odigranog Svjetskog prvenstva u Egiptu, hrvatsku rukometnu reprezentaciju napustio je izbornik Lino Červar.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici prihvatio je ostavku izbornika Line Červara. Istodobno, upravni odbor je od koordinatora za muški rukomet, a to je Lino Červar, dobio prijedlog tri kandidata za novog izbornika. To su Hrvoje Horvat, Slavko Goluža i Ivano Balić.

Nakon iscrpne rasprave te detaljne analize svakog od ponuđenih kandidata, utvrđeno je da Ivano Balić, nažalost, nema potrebnu diplomu za obavljanje izborničke funkcije. Od dva preostala kandidata upravni odbor je većinom glasova, uz jedan glas protiv, i jedan suzdržan, i neizjašnjavanje jednog člana koji je zauzet radnim obvezama, odlučio zadržati kontinuitet u radu reprezentacije te je donio odluku o imenovanju Hrvoja Horvata za izbornika hrvatske muške seniorske reprezenacije, istaknuli su iz HRS-a.

– Hvala upravnom odboru koji mi je ukazao povjerenje. Iznimno sam sretan. Želio bih se zahvaliti i cijelom Hrvatskom rukometnom svezu za ovih osam godina koliko sam radio s mlađim dobnim uzrastima, i kao pomoćnik Line Červara. Kroz sve te godine skupio sam puno iskustva i znanja i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala dakako i gospodinu Lini Červaru koji me predložio. Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku – poručio je novi izbornik Hrvoje Horvat.

Najnovije objave