Utorak, 29. studenoga 2022.

I ove godine možete sudjelovati na izložbi božićnih jaslica i unikatnih radova u Đurđevcu

Izložba će se održati u đurđevačkom muzeju, a na njoj će biti izloženi unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada

Preporučujemo

Udruga Peski-Art Đurđevac i ove godine u suradnji s đurđevačkim muzejom i Turističkom zajednicom grada Đurđevca po osmi put organizira izložbu božićnih jaslica pod nazivom Božiću ususret 2022.

Pozivaju se sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedinci na sudjelovanje na izložbi u sklopu programa Advent u Đurđevcu.

Izložba će se održati u đurđevačkom muzeju, a na njoj će biti izloženi unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada.

Prijave se zaprimaju do 11. prosinca, i to na peski.art@gmail.com ili franjo.mihocka@gmail.com, putem Facebook stranice Peski-Art Đurđevac, pisanim putem na adresu Peski-Art Đurđevac, Grkinska 4, Đurđevac ili pozivom na 091/2779 474 (Franjo Mihočka).

Također, kod prijave je poželjno da pošaljete fotografiju jaslica kako bi se ista mogla uvrstiti u katalog.

Dostava izložaka i postava izložbe bit će u subotu, 17. prosinca, od 10 do 14 sati u đurđevačkom muzeju u utvrdi Stari Grad, a tko ne može u to vrijeme, može dostaviti ranije prema dogovoru s organizatorima.

Posjetitelji će moći razgledati ovu zanimljivu blagdansku izložbu svaki dan u radno vrijeme muzeja do 8. siječnja 2023.

Izložba jaslica u Đurđevcu
Izložba jaslica u Đurđevcu // Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti