Četvrtak, 29. veljače 2024.

Iskusni Marko Radotović novo pojačanje Tehničara iz Cvetkovca

Radotović je bio dugogodišnji igrač i kapetan Koprivnice, a jesenas je bio najbolji strijelac kluba s četiri pogotka u prvenstvu Treće nogometne lige Sjever

- Oglas -

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca jesenski su prvaci u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Momčad Krune Lovreka osvojila je 32 boda u 13 utakmica, a prvi pratitelj, Bilogora iz Grubišnog Polja, trenutačno je na minus pet bodova od Cvetkovčana.

Vodstvo Tehničara ne skriva da im je želja osvojiti naslov prvaka, ali i u Županijskom kupu otići što dalje, po mogućnosti i do samog kraja.

Cvetkovečki klub ima u svojim redovima odlične igrače, ali dojam je da jesenas nisu imali dovoljno veliku širinu u kadru, s obzirom na to da su na klupi uglavnom sjedili golobradi mladići.

- Oglas -

Tehničar je stoga odlučio pojačati svoje redove, a prvo pojačanje stiže im iz trećeligaša Koprivnice. Iako se u nogometnim kuloarima moglo čuti da će Marko Radotović (30) karijeru nastaviti u Austriji, on se ipak odlučio za momčad Tehničara.

Radotović je bio dugogodišnji igrač i kapetan Koprivnice, a jesenas je bio najbolji strijelac kluba s četiri pogotka u prvenstvu Treće nogometne lige Sjever.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti