Nedjelja, 25. veljače 2024.

Ivanu Korenu, vlasniku restorana Royal iz Kloštra Podravskog, dodijeljeno priznanje Hrvatske obrtničke komore

Ivan Koren sa suprugom u svom obrtu promovira autohtonu i tradicijsku hranu podravskog kraja te je po tome poznat daleko izvan granica Koprivničko križevačke županije, što dokazuje velik broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske

- Oglas -

Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, 35. po redu, koji je održan u Tuhelju od 26. do 28. studenog okupio je više od 300 ugostitelja i turističkih djelatnika, ali i niz stručnjaka i predstavnika tijela državne uprave i jedinica lokalne i regionalne samouprave u raspravama o prilikama i prijetnjama te aktualnostima u ugostiteljstvu i turizmu.

Tom su prilikom dodijeljena i priznanja ugostiteljima iz svih hrvatskih županija za njihov doprinos razvoju struke i angažmanu u komorskom sustavu.

Na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Đurđevac na ovogodišnjem je kongresu obrtniku Ivanu Korenu, vlasniku restorana Royal iz Kloštra Podravskog, dodijeljeno priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke.

- Oglas -

Priznanje je dobio zbog dugogodišnjeg uspješnog vođenja obrta, više od 30 godina. Ivan Koren sa suprugom u svom obrtu promovira autohtonu i tradicijsku hranu podravskog kraja te je po tome poznat daleko izvan granica Koprivničko križevačke županije, što dokazuje velik broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

Uz veliki broj zaposlenika, kroz njegov restoran prošao je i veliki broj naučnika, koji su u ovom okruženju zavoljeli svoja zvanja. Na ovaj način Ivan Koren je svojim radom na poučavanju novih generacija doprinio ugledu struke i strukovnom obrazovanju.

Uz sve obveze, aktivni je član skupštine Udruženja obrtnika Đurđevac te svojim angažmanima pridonosi radu udruženja. Također, član je ceha ugostitelja i turističkih djelatnosti Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti