Subota, 18. svibnja 2024.

Iz policijske postaje nestao zaplijenjeni novac, policijska službenica udaljena iz službe, USKOK provodi izvide

''Još nije isključeno da je oduzeti novac nestao, što ga ne bi čudilo s obzirom da neki putuju diljem svijeta gdje igra reprezentacija pa tako i u skupi Katar, a i nitko ih ne postavlja pitanje od kuda novci za to'', pišu Varaždinske vijesti

- Oglas -

Iz jedne policijske postaje na sjeveru Hrvatske nedavno je nestala veća količina zaplijenjenog novca.

O tom slučaju izvijestile su Varaždinske vijesti, a oglasila se nakon toga i Policijska uprava varaždinska.

”Neki policijski službenici bili su na ispitivanju upravo zbog novca, ali o tome se ne govori. Štoviše, još nije isključeno da je oduzeti novac nestao, što ga ne bi čudilo s obzirom da neki putuju diljem svijeta gdje igra reprezentacija pa tako i u skupi Katar, a i nitko ih ne postavlja pitanje od kuda novci za to”, pišu Varaždinske vijesti.

- Oglas -

Medij prenosi i priopćenje Policijske uprave varaždinske.

”U tijeku je provođenje izvida zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Zlouporaba položaja i ovlasti. Odmah po saznanju o nestanku novca, poduzete su sve zakonom propisane mjere i radnje, kao i izvanredni nadzor u navedenoj Policijskoj postaji te da je načelnik Policijske uprave varaždinske rješenjem udaljio iz službe jednu policijsku službenicu zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti. Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske, provodi daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela”, stoji u priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti