Petak, 3. veljače 2023.

Izabrani najkreativniji radovi pristigli na natječaj ‘Moja županija bez korupcije’

Kreativni natječaj pod nazivom 'Moja županija bez korupcije' provodi se s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju

Preporučujemo

U utorak je održana sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije na kojoj su članovi pregledali i ocijenili radove pristigle na kreativni natječaj pod nazivom ‘Moja županija bez korupcije’.

Natječaj je bio otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije, a ukupno su pristigla 83 rada, najviše do sada.

Antikorupcijsko povjerenstvo
Antikorupcijsko povjerenstvo // Foto: kckzz.hr

Sudjelovalo je 28 mentora i 121 učenik koji su kroz kreativan izričaj opisali pojam korupcije i upozorili na važnost borbe protiv iste.

Sjednicu je vodila predsjednica Povjerenstva Renata Glavica koja je izrazila zadovoljstvo što je natječaj privukao toliki broj kreativnih radova te zahvalila svima koji su sudjelovali.

Moja županija bez korupcije
Moja županija bez korupcije // Foto: kckzz.hr

Popis dobitnika u kategorijama će uskoro biti objavljen, a svečano uručivanje nagrada održat će se u četvrtak, 8. prosinca, s početkom u 17 sati u prostorima Doma mladih u Koprivnici, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Moja županija bez korupcije
Moja županija bez korupcije // Foto: kckzz.hr

Podsjetimo, kreativni natječaj pod nazivom ‘Moja županija bez korupcije’ provodi se s ciljem podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti