Nedjelja, 28. studenoga 2021.

Japin Breg dobitnik je prestižne nagrade Simply the best

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od tri top smještajna objekta na razini Hrvatske za 2020.

Preporučujemo

Đurđevac kao značajna europska turistička destinacija izvrsnosti osim vrhunskih turističkih proizvoda vezanih uz kulturnu i prirodnu baštinu, posebice se ponosi privatnim turističkim sektorom koji oplemenjuje sadržajnu turističku ponudu đurđevačke Podravine.

Tako je Japin breg sa svojom vrhunskom ponudom postao dobitnik prestižne nacionalne godišnje nagrade Simply the best koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od tri top smještajna objekta na razini Hrvatske za 2020., a smješten je u neposrednoj blizini Đurđevca na obroncima pitoreskne i vinorodne Bilogore.

Na površini od 20.000 metara kvadratnih nalaze se četiri luksuzno i moderno opremljene kuće za odmor – Vila Katarina ****, Vila Ana****, Vila Iva***** i Vila Eva*****, bazen od 40-ak kvadrata, hortikulturno uređen okoliš, vinograd i rustikalna kapelica posvećena svetom Josipu.

Valja napomenuti kako je Vila Iva u sklopu ovog kompleksa jedini objekt s pet zvjezdica na području Koprivničko-križevačke županije.

Imanje također posjeduje i certifikat za održivi i sigurni turizam, čime su vlasnici htjeli svojim gostima osigurati najveći standard sigurnosti i ekološki sigurno mjesto.

Budući da se Japin breg nalazi uz obilježene biciklističke staze: Bilogorska biciklistička ruta i Bilodravska biciklistička ruta, u ponudi je i najam bicikla. Atraktivnu ponudu dopunjuje i mogućnost vožnje quadovima te šetnje po brežuljkastim obroncima Bilogore isprepletenih mrežom makadamskih i asfaltiranih vinskih puteva s brojnim vinarijama.

Osim navedenog, Japin breg nudi opremu za badminton i balote, besplatan Wi-Fi, bar, roštilj, ražanj, zajednički salon, terase s pogledom na atraktivnu prirodu brežuljkaste Bilogore dodatno dopunjuju sadržajnu ponudu.

“Ono što najviše oduševljava kod ovog turističkog bisera je mirno i prirodno okruženje, idealno za bijeg od stresnih situacija modernog i urbanog načina življenja, te nadasve srdačni i gostoljubivi domaćini što potvrđuju i vrhunske recenzije na internet platformama Google maps (ocjena 5) te Booking.com (Izuzetan 10)”, istaknuli su iz Turističke zajednice grada Đurđevca.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Najnovije objave