Nedjelja, 25. veljače 2024.

Još samo tjedan dana traju prijave za dodjelu stipendija Zaklade Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima

Natječaj traje do ponedjeljka, 4. prosinca 2023. godine

- Oglas -

Zaklada Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima otvorila je 6. studenoga natječaj za dodjelu stipendija i druge vrste pomoći za školsku i akademsku godinu 2023./2024.

Pravo sudjelovanja imaju učenici osnovnih i srednjih škola, kao i studenti s prebivalištem na području Varaždinske biskupije, a koji nisu već nositelji neke druge stipendije ili pak primatelji pomoći s iste ili slične osnove, stoji na internetskim stranicama Varaždinske biskupije.

Uz socijalno stanje i materijalne prilike u obitelji, osobita pažnja prilikom odabira primatelja stipendije ili druge vrste pomoći bit će ujedno dana podnositeljima molbi iz obitelji s malodobnom djecom, iz višečlanih obitelji, učenicima i studentima s invaliditetom, s oštećenjem zdravlja i/ili s teškoćama u razvoju, a koji pohađaju školu, odnosno fakultet.

- Oglas -

Sukladno broju izabranih primatelja, a u odnosu na sredstva koja su Zakladi Varaždinske biskupije na raspolaganju, odredit će se visina stipendija, odnosno iznos jednokratne ili višekratne pomoći.

Osobnoj molbi za dodjelu stipendije ili druge vrste pomoći podnositelji trebaju priložiti i ispunjenu prijavnicu koja se, uz obrazac molbe, nalazi na internetskoj stranici Varaždinske biskupije, kao i nužno onu dokumentaciju koja se navodi na obrascu prijavnice.

Uz svu navedenu dokumentaciju potrebno je u svakom slučaju ishoditi i dostaviti i pisanu preporuku vlastitog župnika ili pak župnika zamoliti da istu sam u tu svrhu dostavi na adresu Zaklade Varaždinske biskupije.

Natječaj traje do ponedjeljka, 4. prosinca 2023. godine.

Prijavu na natječaj potrebno je u zatvorenoj omotnici dostaviti bilo poštom, bilo osobno na adresu Zaklade Varaždinske biskupije na adresi Biskupskog ordinarijata u Varaždinu:

- Oglas -

VARAŽDINSKA BISKUPIJA
ZAKLADA ZA POMOĆ UČENICIMA I STUDENTIMA
Pavlinska 4, HR – 42 000 Varaždin

Obrasce za prijavu na natječaj možete preuzeti u nastavku:

OSOBNA MOLBA
PRIJAVNICA

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti