Petak, 2. lipnja 2023.

VIDEO Juniori Slavena Belupa u ‘generalki’ bolji od Ferencvaroša

Za tjedan dana nam u Koprivnicu stiže Dugopolje i ako ćemo biti na ovoj razini ne bojim se ni jednog protivnika. Vjerujem da možemo biti samo bolji, rekao je trener Purić

Juniorska momčad Slavena Belupa odigrala je ‘generalku’ uoči nastavka prvenstva, suparnik je na koprivničkom stadionu bio mađarski Ferencvaroš.

Momčad Vedrana Purića ostvarila je pobjedu rezultatom 2:0 pogocima Marcosa Paula u 12. i Chenga u 85. minuti.

– Jako sam zadovoljan igrom koju smo prezentirali. Odigrali smo pravu natjecateljsku utakmicu na visokoj razini i u fazi obrane i u fazi napada. Sretan sam što smo pripreme završili s našom najboljom utakmicom protiv najjačeg protivnika. To nam je dokaz da smo dobro radili, da smo spremni i da sa puno samopouzdanja ulazimo u nastavak prvenstva. Za tjedan dana nam u Koprivnicu stiže Dugopolje i ako ćemo biti na ovoj razini ne bojim se ni jednog protivnika. Vjerujem da možemo biti samo bolji – rekao je trener Slavenovih juniora Vedran Purić.

Sljedeće subote s početkom u 14.30 sati Slavenovi juniori ugostit će vršnjake iz Dugopolja.

SLAVEN BELUPO JUNIORI: Vuković – Krušelj, Ganžulić, Eškinja, Peršinović – Matejaš, Stanić, Žuškin – Mihalinec, Marcos Paulo, Forov. Još su igrali: Perić, Čordaš, Vuić, Šabijan, Štajerec, Cheng.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti