Subota, 4. prosinca 2021.

Kadeti Graničara u Đurđevcu protiv križevačkog Radnika uvjerljivo osvojili Županijski nogometni kup

Bravo za đurđevačke kadete i njihovog trenera Zorana Suzića

Preporučujemo

U finalu Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije za kadeti mladi nogometaši Graničara iz Đurđevca ugostili su momčad Radnika Križevci i odigrali fenomalnu utakmicu.

Na kraju je rezultat bio 7:1 za Graničar koji je tako osvojio ovogodišnji Županijski nogometni kup.

Poveli su Picoki već u 3. minuti preko Marka Miklaušića, a tri minute kasnije Sven Legradi povisio je rezultat. U 31. i 38. minuti Marko Miklaušić postigao je još dva pogotka za Graničar. Tračak nade za momčad Tomislava Havojića donio je Ivan Pereus u 45. minuti, ali tada ponovno na scenu stupaju Picoki. Strijelac pogotka za 5:1 bio je Branimir Glavnik u 51. minuti, a konačni rezultat postavio je dvama pogocima u 70. i 72. minuti Ivan Šiptar.

Ovom pobjedmo Picoki su ušli u daljnje natjecanje u kupu na nivou regije Sjever. Za napomenuti je da kadeti Graničara igraju 2. ligu kadeta regije Sjever, dok Križevci igraju 1. ligu kadeta regije Sjever. 

Predstavnik NS Koprivničko-križevačke županije mladim Picokima uručio je pehar i medalje. Za Graničar su igrali Luka Račan, Šimun Franković, Sven Legrad, Eduard Kaić, Marko Miklaušić, Ivan Šiptar, Branimir Glavnik, Petar Remetović, David Vindić, Matej Štefanov, Leopold Đipalo, Luka Grumerec, Marko Milaković, Karlo Markešić i Ivan Vlašić.

Najnovije objave