13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

KC Opskrba podravskim kućanstvima osigurava najbolju ponudu plina

Tisuće kupaca plina s područja Podravine već koristi ovu ponudu koja im donosi značajne uštede na režijama. I vi možete za svoj dom osigurati nižu cijenu plina ugovaranjem opskrbe prema tržišnim uvjetima s KC Opskrbom

Preporučujemo

Koprivnica Opskrba, lokalni opskrbljivač plinom na našem području, poziva svoje kupce iz kategorije kućanstva koji su još na opskrbi plinom u obvezi javne usluge, da prijeđu na njihovu tržišnu opskrbu i ostvare najbolju ponudu opskrbe plinom za svoje kućanstvo.

U čemu je zapravo razlika između javne i tržišne opskrbe kućanstava plinom?

Zahvaljujući otvaranju tržišta plina posljednjih godina, u Hrvatskoj se najprije pojavio prvi tržišni opskrbljivač, tvrtka E.ON Plin. Ranije je opskrba plinom za kućanstva obavljana isključivo kao regulirana javna usluga s cijenama koje propisuje Hrvatska energetska regulatorna agencija. S otvaranjem tržišta opskrba plinom omogućena je kao tržišna djelatnost. Potrošačima je prije svega omogućen slobodan izbor opskrbljivača plinom, a za očekivati je da će nadmetanje tržišno orijentiranih opskrbljivača potrošačima dugoročno priskrbiti najbolje moguće uvjete opskrbe njihovog kućanstva plinom.

Radijator u stanu

KC Opskrba, kao dio E.ON-a, također je svojim kupcima na javnoj usluzi prošle godine odlučila ponuditi tržišnu opskrbu plinom koja uključuje popust na cijenu plina u obvezi javne usluge te poklon vjernosti za prvih tisuću kupaca koji sklope novi ugovor o opskrbi.

Tisuće kupaca plina s područja Podravine već koristi ovu ponudu koja im donosi značajne uštede na režijama. I vi možete za svoj dom osigurati nižu cijenu plina ugovaranjem opskrbe prema tržišnim uvjetima s KC Opskrbom, čime i nakon 1. travnja 2021. kada slijedi potpuno otvaranje tržišta ostajete kupac KC Opskrbe i u okviru europske E.ON-ove obitelji od čak 50 milijuna zadovoljnih kupaca.

Za više informacija, kontaktirajte KC Opskrbu na jedan od navedenih načina:

Najnovije objave