Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Kloštrani gube bod, a Picoki dobivaju još dva zbog administrativne pogreške?!

NK Graničar je najavio žalbu, ići će postupak protiv NK Mladosti, potvrdio nam je danas Miroslav Jurišić, povjerenik natjecanja u Četvrtoj ligi 'BJ-KC-VT'

Preporučujemo

Utakmica 13. kola Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ između Mladosti iz Kloštra Podravskog i Graničara iz Đurđevca završila je u nedjelju rezultatom 1:1, ali čini se da neće tako biti i registrirana.

– NK Graničar je najavio žalbu, ići će postupak protiv NK Mladosti – potvrdio nam je danas Miroslav Jurišić, povjerenik natjecanja u Četvrtoj ligi ‘BJ-KC-VT’.

Što se zapravo dogodilo u Kloštru? Riječ je o neispravnoj zamjeni igrača domaće momčadi.

”U 59 minuti napravljena izmjena kod domaće momčadi, gdje ulazi broj 2 umjesto 22, a u zapisniku domaćeg igrača s brojem 2 nema u sastavu”, napisao je u službenom zapisniku delegat susreta Krešimir Škvorc.

Konkretno, riječ je o igraču koji je registriran za Mladost, ali ga u zapisniku nije bilo. A članak 76 Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a jasno navodi kako će se utakmica registrirati 3-0 (par forfe) na osnovu izjavljene žalbe oštećenog kluba ako je protivnički klub nastupio s igračem koji nije upisan u zapisnik prije početka utakmice.

Stoga će na kraju priče Picoki vjerojatno upisati još dva boda, a Kloštrani izgubiti jedan…

- Advertisement -

Najnovije objave