Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Klub poslovnih žena Alfa obilježio 10 godina postojanja

Nakon prigodnih govora upriličena je i konferencija te predavanje Tanje Purete na temu “Samopouzdana i snažna”

Preporučujemo

U prostorijama HGK ŽK Koprivnica u srijedu je obilježena 10. godišnjica postojanja Kluba poslovnih žena Alfa Koprivnica.

Uzvanicima se uvodno obratila predsjednica Kluba poslovnih žena ALFA Sanja Pernjak koja je podsjetila na razvoj Kluba i sva postignuća koja su tijekom deset godina ostvarena u području ženskog poduzetništva.

Prigodnim riječima ispred HGK ŽK Koprivnica obratila se Renata Lohajner koja je istaknula da je svrha Kluba promocija ženskog poduzetništva, razmjena iskustava te promocija rodne ravnopravnosti u poslovanju, a čestitku je uputila i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž.

Svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je uz čestitku poručio kako veseli vidjeti toliki broj žena poduzetnica na jednom mjestu te je izrazio zadovoljstvo što je broj svake godine sve veći.

– Svjesni smo koliko je danas teško egzistirati u poduzetništvu, posebno zbog kriza kojima svjedočimo, no vaša snaga i upornost su dokaz da se može uspjeti. Drago nam je što si već deset godina pružate međusobnu potporu, vjerujem da razmjenom iskustva i znanjima koje stječete kroz edukacije u ovom Klubu otvarate nove mogućnosti, ali i potičete druge da se priključe – istaknuo je Ljubić.

Nakon prigodnih govora upriličena je i konferencija te predavanje Tanje Purete na temu “Samopouzdana i snažna”.

Konferenciji su prisustvovale i županijske pročelnice, brojne uspješne žene poduzetnice te nekoliko muških kolega koji su dolaskom iskazali potporu.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti