Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Kompanija sa srcem: Podravka donirala ukupno 8000 maski i 10.000 rukavica

Menadžment Podravke već je prikupio značajna financijska sredstva za pomoć zdravstvenim ustanovama pri nabavci prijeko potrebnih respiratora i nužne medicinske opreme. Također, Podravka je donirala i 750 paketa prehrambenih proizvoda

Podravka, kao društveno odgovorna kompanija, prilikom nabave zaštitne opreme za svoje zaposlenike vodi brigu i o ljudima koji su na “prvoj crti” obrane od koronavirusa, kao što su županijski i gradski službenici angažirani kroz stožere civilne zaštite, ali prije svih, bolnički djelatnici, koji su često najizloženiji u ovakvim situacijama.

Tako je Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Gradu Koprivnici donirano ukupno osam tisuća komada zaštitnih maski i deset tisuća komada zaštitnih rukavica.

Kao što smo već izvijestili, menadžment Grupe Podravka već je prikupio značajna financijska sredstva za pomoć zdravstvenim ustanovama pri nabavci prijeko potrebnih respiratora i nužne medicinske opreme. Također, Podravka je donirala i 750 paketa prehrambenih proizvoda Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, za potrebe korisnika gradskih društava Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, odnosno obitelji slabijeg imovinskog statusa te obitelji s više djece s tih područja.

“Većina radnika Grupe Podravka, prije svega zaposleni u proizvodnji, kontroli kvalitete, logistici i distribuciji, uključena je u sve radne procese kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe tržišta za hranom i lijekovima. Podravkaši su, kao i mnogo puta do sada, pokazali predanost kompaniji u kojoj rade, ali i veliku odgovornost prema značaju koji Podravka, kao najveća domaća prehrambena kompanija, ima za Hrvatsku”, istaknuli su iz koprivničke kompanije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti