Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Koprivnica objavila dolazak trojice novih igrača, zna se i tko odlazi iz kluba

I u jesenskoj polusezoni na posudbi iz Slavena Belupa bit će Matija Vuić, a predsjednik Tomislav Zalar najavio je da se radi i na dolascima još par iskusnijih igrača

Preporučujemo

Nogometni klub Koprivnica danas je dobio novog trenera Gorana Volfa, a klub je najavio i promjene u igračkom kadru.

Iz kluba odlaze Dominik Sabol, Josip Salajec, Marko Domović, Filip Lovković, Luka Harambaša i Luka Lončar.

”Momci, hvala vam svima na svemu što ste dali klubu, a naša su vam vrata uvijek otvorena, možda se u budućnosti opet nađemo na istom putu!”, poručili su putem klupske Facebook stranice.

Sabol odlazi u Graničar iz Kotoribe, Salajec i Lončar u Miklinovec, Domović će nakon potpisa ugovora sa Slavenom vjerojatno na posudbu u Ždralove, Harambaša ide u Tehničar, a Lovković će zbog zaposlenja u Hrvatskoj vojsci objesiti kopačke o klin.

Novi članovi Koprivnice su vratar Jasmin Ramaj (Podravac Virje), Ivan Delić (Tehničar Cvetkovec), Filip Vuić (Slaven Belupo) te Erik Erdelji i Ivo Anić koji se priključuju iz juniorske momčadi.

I u jesenskoj polusezoni na posudbi iz Slavena Belupa bit će Matija Vuić, a predsjednik Tomislav Zalar najavio je da se radi i na dolascima još par iskusnijih igrača.

U novoj sezoni seniorska momčad Nogometnog kluba Koprivnica natjecat će se u Trećoj nogometnoj ligi – sjever (četvrti rang natjecanja).

U prvenstvu će uz Koprivnicu sudjelovati i Polet Sveti Martin na Muri, Radnik Križevci, Podravina Ludbreg, Papuk Orahovica, Varteks Varaždin, Rudar Mursko Središće, Podravac Virje, Virovitica te Dinamo Domašinec.

- Advertisement -

Najnovije objave