Utorak, 27. veljače 2024.

Koprivničanka Ivana Polančec u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš’ na samo tri koraka do jackpota

Nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Podolice u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš’ na HRT-u odgovorila točno na 12 pitanja i zasad osvojila 18.000 eura

- Oglas -

Koprivničanka Ivana Polančec, nastavnica engleskog jezika u Osnovnoj školi Podolice, u četvrtak je u kvizu “Tko želi biti milijunaš” na HRT-u odgovorila točno na 12 pitanja i zasad osvojila 18.000 eura. Igru nastavlja u sljedećoj emisiji kada će pokušati odgovoriti na preostala tri pitanja.

Prva dva džokera iskoristila je tek na 11. pitanju, koje je glasilo: Robespierre je bio istaknuti član koje grupacije koja se za revoluciju borila iz najviših klupa Konventa? A – kordeljera, B – žirondinaca, C – fejana ili D – montanjara?

Iako je natjecateljica mislila kako je točan odgovor B – žirondinaca, zatražila je pomoć džokera “zovi”. On joj je rekao kako je Robespierre bio jakobinac, a od ponuđenih izabrao bi kordeljera ili montanjara pa je Ivana zatražila i drugog džokera.

- Oglas -

Nakon džokera “pola-pola” ostali su fejani i montanjari. Stoga je Ivana kao konačan odgovor navela D – montanjara i osvojila 10.000 eura.

Na 12. pitanju Ivana je odlučila riskirati unatoč tome što je imala i džoker “pitaj publiku”.

Pitanje je glasilo: Kako se zove slavna slika u čijoj pozadini visi još jedna slika: Čaša apsinta, Američka gotika, Gola Maja ili Whistlerova majka. Mlada Koprivničanka odlučila se za D – Whistlerova majka i osvojila 18.000 eura.

Ivana u novu emisiju ulazi s jedinim preostalim džokerom ‘pitaj publiku’, piše Glas Podravine.

Sretno do kraja!

- Oglas -

Propuštenu emisiju popularnoga “Milijunaša” možete pronaći na multimedijskoj usluzi HRTi gdje je dostupna uz vremensko ograničenje. Također, reprizni termin emisije na rasporedu je danas, u petak, na Drugom programu HRT-a u 16.20 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti