Srijeda, 1. veljače 2023.

Oduzeo prednost na raskrižju, izazvao prometnu nesreću i završio u bolnici

Mlađi vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, izvijestila je Policijska uprava međimurska

Preporučujemo

U četvrtak oko 18.25 sati u Strahonincu kod Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede.

Nesreća se dogodila na raskrižju državne ceste i odvojka Ulice Pavleka Miškine u Strahonincu.

Prema policijskom izvješću, nesreću je prouzročio 34-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka koji nije poštovao prednost prolaska na semaforiziranom raskrižju.

On se kretao kolnikom državne ceste, ušao je u raskrižje i započeo skretanje ulijevo, a pritom nije propustio vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo smjer svojeg kretanja.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 70-godišnjak. Zbog udara je prvi osobni automobil djelomično odbačen izvan kolnika.

Mlađi vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti