Četvrtak, 18. travnja 2024.

Koprivnička knjižnica uručila donaciju udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice

Zainteresirani su mogli slobodno uzeti otpisane knjige i prema želji ostaviti novčanu donaciju za potrebe rada udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice. Tako je prikupljeno 600 eura

- Oglas -

Uz Međunarodni dan darivanja knjiga, koji se tradicionalno obilježava 14. veljače, Knjižnica i čitaonica Fran Galović iz Koprivnice ove je godine organizirala nešto drugačiju akciju tijekom koje su svi zainteresirani mogli slobodno uzeti otpisane knjige i prema želji ostaviti novčanu donaciju za potrebe rada udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice.

Donacijama građana koji su sudjelovali u akciji prikupljeno je 600 eura koji su uručeni Nevenki Fuchs, predsjednici udruge. I koprivnička knjižnica i članovi udruge neizmjerno su zahvalni svima koji su pokazali veliko srce i sudjelovali u akciji.

“Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica njeguje lijepu suradnju s udrugom Latice, uključuje se kao partner u različite projekte koje udruga provodi, a članovi su uvijek dobrodošli na programe koji se provode u knjižnici. Ovom su prilikom u okviru programa inkluzivnog volontiranja članovi udruge volontirali na odjelu za odrasle gdje su pomagali knjižničarima u slaganju knjiga, uređivanju polica i drugim poslovima. Inkluzivnim volontiranjem članovi udruge kvalitetnije ispunjavaju svoje slobodno vrijeme, osjećaju se korisnijima i uključeniji su u društvo”, priopćili su iz koprivničke knjižnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti