Četvrtak, 28. listopada 2021.

Koprivnička OŠ Đuro Ester predstavila priručnik za rad s darovitom djecom Svijet oko nas

Ravnateljica Prelogović je istaknula veliki značaj obitelji u razvoju talenata djece te napomenula kako škola i obitelj moraju biti u sinergiji

Preporučujemo

U petak je u koprivničkoj Gradskoj vijećnici predstavljen priručnik za rad s darovitim učenicima pod nazivom Svijet oko nas.

Nakladnik priručnika je koprivnička Osnovna škola Đuro Ester. Riječ je o izdanju koji je nastavak prijašnjih četiri izdanja škole, a u čijem fokusu su učenici, roditelji i nastavnici.

– Način kako se odnosimo prema djeci presudan je za našu budućnost – istaknula je ravnateljica Sanja Prelogović prilikom predstavljanja te napomenula kako je važno djeci pomoći tako da razvijaju svoje talente.

Ravnateljica je također istaknula veliki značaj obitelji u razvoju talenata djece te napomenula kako škola i obitelj moraju biti u sinergiji.

Ispred Grada Koprivnice, predstavljanju su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

– Drago mi je da je radu tima škole pomogao i naš tim za europske poslove i društvene djelatnosti te da danas upravo zahvaljujući zajedničkom radu predstavljamo ovaj hvalevrijednim priručnik koji će biti spomen za sve buduće generacije – istaknuo je Jakšić i napomenuo kako je Gradu lako podržavati rad Osnovne škole Đuro Ester jer ravnateljica i stručni tim škole doista vrijedno i stručno obavljaju svoj posao.

Predstavljanje priručnika

Priručnik je tiskan u nakladi od 150 komada. Urednice su Renata Glavica, Jasna Relja i Nikolina Sabolić, a naslovnicu je ilustrirala darovita učenica Josipa Mandić.

Isti će roditeljima biti predstavljen 15. lipnja.

Najnovije objave