Srijeda, 1. prosinca 2021.

Koprivničke škole drugo polugodište započinju sukladno preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja

Redovno s nastavom će krenuti svi učenici od prvog do četvrtog razreda, dok će učenici od petog do osmog razreda nastavu pratili online

Preporučujemo

Sukladno preporukama i uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja s radom će započeti škole čiji je osnivač Grad Koprivnica.

Tako će redovno s nastavom krenuti svi učenici od prvog do četvrtog razreda, dok će učenici od petog do osmog razreda nastavu pratili online.

“Potrebno je istaknuti kako je trenutačno od 2366 učenika u tri osnovne škole – OŠ Đuro Ester, OŠ Braća Radić i OŠ Antun Nemčić Gostovinski, u samoizolaciji 15 učenika, a pozitivan na koronavirus je jedan. Također u samoizolaciji je jedna učiteljica”, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u drugo polugodište krenut će redovno po modelu A.

Također redovno, po modelu A s izvođenjem individualne nastave krenut će Umjetnička škola Fortunat Pintarić, dok će se online izvoditi nastava koja okuplja veći broj učenika, odnosno zbor i solfeggio.

U svom radu sve škole pridržavat će se propisanih zaštitnih mjera u cilju očuvanja zdravlja i sigurnosti svojih učenika.

Najnovije objave