Subota, 20. travnja 2024.

Koprivnički mališani pozivaju vas na večerašnji glazbeno plesni prikaz ‘Božićna kutija’

Cilj nam je osvijestiti važnost borbe protiv bilo koje vrste zlostavljanja, a posebno vršnjačkog zlostavljanja. Koristimo ples i pokret kao vid izražavanja slobode tijela i duha. Plešemo za slobodu mišljenja, govora i izbora, poručili su iz koprivničkog dječjeg kluba "Tratinčica"

- Oglas -

Prava poslastica očekuje nas večeras (četvrtak) u Domu mladih u Koprivnici.

Naime, od 18.30 sati na programu je glazbeno plesni prikaz “Božićna kutija”.

Sudjeluju djeca iz dječjeg kluba “Tratinčica”, najmlađe skupine ritmike i plesa (voditeljica odgojiteljica Mimoza Tatari Strelec), glazbena igraonica “Notice” (voditeljice Marina Hrenić, Nikolina Šestak i Romana Turek) te poseban program ritmike i plesa i grupe kreativnog plesa pod vodstvom voditeljice plesnih tehnika Jelene Matijaško.

- Oglas -

U sklopu prikaza bit će izloženi i likovni radovi djece iz likovne igraonice “Klinci kreativci” pod vodstvom odgojiteljice i mentorice Bojane Kežman.

U glazbeno plesnom događaju bit će predstavljen i jedan mali dio plesnog prikaza na kojem rade ove pedagoške godine pod nazivom “Svačije je pravo disati. Svačije je pravo živjeti”. Riječi su to Luke Ritza koji je postao simbolom otpora protiv vršnjačkog nasilja.

Autor teksta koji prati koreografije je odgojiteljica Nataša Verčević.

“Cilj nam je osvijestiti važnost borbe protiv bilo koje vrste zlostavljanja, a posebno vršnjačkog zlostavljanja. Koristimo ples i pokret kao vid izražavanja slobode tijela i duha. Plešemo za slobodu mišljenja, govora i izbora”, poručili su iz koprivničkog dječjeg kluba “Tratinčica”.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti