Četvrtak, 22. veljače 2024.

Koprivnički umirovljenici pokazali veliko zanimanje za edukaciju o osteoporozi

Klub umirovljenika osnovalo je koprivničko društvo Crvenog križa u sklopu projekta Volonter penzioner kroz koji se provode brojni programi te organiziraju različita druženja.

- Oglas -

U prostorijama koprivničkog Kluba umirovljenika Volonter penzioner specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije dr. Sanja Švarc Janjanin je u srijedu održala prvu u nizu edukacija na temu Padovi i osteoporoza.

Sanja Švarc Janjanin je kroz izlaganje pod nazivom Osteoporoza – tiha epidemija objasnila kakva je to bolest te zašto su kosti manje čvrste i sklone lomovima.

Edukacija o osteoporozi
Edukacija o osteoporozi // Foto: GDCK Koprivnica

Članovi Kluba su sa zanimanjem slušali predavanje budući da se radi o bolesti starije životne dobi.

- Oglas -
Edukacija o osteoporozi
Edukacija o osteoporozi // Foto: GDCK Koprivnica

Klub umirovljenika osnovalo je koprivničko društvo Crvenog križa u sklopu projekta Volonter penzioner kroz koji se provode brojni zdravstveni, kulturno-umjetnički, rekreativni i drugi programi te organiziraju različita druženja.

Pozivaju se umirovljenici koji žele sudjelovati u besplatnim programima iz projekta Volonter penzioner da dođu u prostorije Kluba umirovljenika na Trgu Eugena Kumičića 4 (plava zgrada preko puta bolnice) radnim danom od 10 do 12 sati.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Više informacija možete dobiti na broj 091/260-0066.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti