Utorak, 21. svibnja 2024.

Kreće nova sezona u Četvrtoj ligi i odmah nas očekuju pravi podravski derbiji

Ne sumnjamo da nas očekuje iznimno zanimljiva sezona u kojoj će se zasigurno nekoliko momčadi boriti za sam vrh

- Oglas -

Ovog vikenda započinje i natjecanje u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Kako sada stvari stoje, to će biti posljednja sezona jer su virovitičko-podravski i koprivničko-križevački nogometni savezi odlučili da u njoj više neće participirati, nego će imate svoje premijerne lige na županijskom nivou.

Kako bilo, ne sumnjamo da nas ipak očekuje iznimno zanimljiva sezona u kojoj će se zasigurno nekoliko momčadi boriti za sam vrh.

U subotu nas očekuje pet susreta. Tehničar u Cvetkovcu dočekuje donedavnog trećeligaša Podravac iz Virja i bit će to pravi podravski derbi. Ferdinandovac će ugostiti Slatinu, Mladost u Molvama momčad Graničara iz Legrada, Sloga je u Zdencima domaćin Gariću iz Garešnice, dok će u Grubišnom Polju kod jake Bilogore gostovati Mladost iz Kloštra Podravskog.

- Oglas -

U nedjelju nas u Imbriovcu, pak, očekuje prava poslastica jer na noge Borcu dolazi Bratstvo iz Kunovca, novak u ligi, ali stari rival domaćina. Još u Predavcu igraju Dinamo i Čazma. Sve utakmice počinju u 17.30 sati.

RASPORED 1. KOLA ČETVRT NL:

Sloga (Z) – Garić / Zdenci, 26.8. u 17,30
Mladost (Mo) – Graničar (L) / Molve, 26.8. u 17,30
Bilogora 91 – Mladost (KP) / Grubišno Polje, 26.8. u 17,30
Borac – Bratstvo / Imbriovec, 27.8. u 17,30
Ferdinandovac – Slatina / Ferdinandovac, 26.8. u 17,30
Tehničar (Cv) – Podravac (V) / Cvetkovec, 26.8. u 17,30
Dinamo (Pr) – Čazma / Predavac, 27.8. u 17,30

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti