Subota, 23. listopada 2021.

Kroz program javnih radova u Koprivnici zaposleno 14 osoba

Cilj mjere je motivirati teže zapošljive nezaposlene osobe za uključivanje na tržište. HZZ u potpunosti pokriva troškove minimalne bruto plaće i troškove prijevoza zaposlenih, a Grad Koprivnica za sve je kupio potrebnu opremu za rad

Preporučujemo

U sklopu programa “Javni rad” Mjere aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za 2021. godinu u ponedjeljak je u koprivničkoj gradskoj upravi ugovore o radu na određeno potpisalo 14 teže zapošljivih nezaposlenih osoba.

– Mjera ‘Javni radovi’ nam puno znači i puno toga dobroga donosi, a posebno smo zadovoljni jer znamo da puno znači ljudima koji kroz nju pronalaze posao. Hvala vam što ste iskazali interes i siguran sam da ćemo jako dobro surađivati – rekao je Mišel Jakšić, aktualni gradonačelnik Koprivnice.

Program će se provoditi šest mjeseci, odnosno od 10. svibnja do 9. studenog ove godine.

Cilj mjere je motivirati teže zapošljive nezaposlene osobe za uključivanje na tržište. HZZ u potpunosti pokriva troškove minimalne bruto plaće i troškove prijevoza zaposlenih, a Grad Koprivnica za sve je kupio potrebnu opremu za rad.

Potpisivanju ugovara prisutni su bili i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika, Velimir Strbad, voditelj ispostave HZZ-a Koprivnica, te Dubravka Horvat, članica uprave Komunalca.

Najnovije objave