Petak, 24. ožujka 2023.

Ksenija Ostriž: Pripremili smo i prijavili pet projekata vrijednih oko 17 milijuna eura

'U suradnji s ostalim gradskim tvrtkama i ustanovama za 64 europska projekta povukli ukupno 89,6 milijuna eura', rekla je Ksenija Ostriž

Preporučujemo

Zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž istaknula je kako se grad iz dana u dan mijenja kvalitetnim i dobro razrađenim projektima osiguranim sredstvima iz EU fondova.

– Kao gradska uprava do sada smo imali 46 europskih projekata vrijednosti 18 milijuna eura, što znači da smo u suradnji s ostalim gradskim tvrtkama i ustanovama za 64 europska projekta povukli ukupno 89,6 milijuna eura. Tu ne stajemo. U posljednjih šest mjeseci pripremili smo i prijavili pet projekata vrijednosti oko 17 milijuna eura – rekla je Ksenija Ostriž u sklopu konferencije ‘EU fondovi – Nove prilike 2021. – 2027.’ koja je održana u prostorijama Županijske komore Koprivnica.

Ostriž je govorila na panel raspravi ‘Što donose EU fondovi 2021. – 2027. za razvoj lokalnih sredina?’, a nazočili su i zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnateljica PORA-e Melita Birčić, Stjepan Marković iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ivan Franičević iz tvrtke Rasco.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti