Utorak, 23. travnja 2024.

Kuglačice Podravke za kraj prvenstva imaju dva teška ispita

Koprivničke kuglačice u posljednjih šest prvenstvenih utakmica pet puta su pobijedile i jednom odigrale neriješeno. Zaista sjajan niz, ali onda je došla korona

- Oglas -

Kuglačice Podravke u 16. kolu gostovale su na najzahtjevnijoj kuglani Prve HKL kod ekipe Osijeka i pobijedile rezultatom 3:5. Utakmica je to odigrana još 7. ožujka, a nakon toga je zbog koronavirusa prekinuto prvenstvo.

Hrvatski kuglački savez sada je objavio da će se s ligom nastaviti 13. lipnja, naravno ako se dobije dopuštenje nadležnih državnih tijela za nastavak sportskih natjecanja u zatvorenim prostorima.

Koprivničke kuglačice u posljednjih šest prvenstvenih utakmica pet puta su pobijedile i jednom odigrale neriješeno. Zaista sjajan niz.

- Oglas -

Prva je uvjerljivo riječka Mlaka sa stopostotnim učinkom za koju nastupaju i Koprivničanke Valentina Gal i Ana Jambrović.

U pretposljednjem kolu prvenstva, prema planu, u subotu, 13. ožujka, u Koprivnicu stiže drugoplasirana Istra, a utakmica bi trebala početi u 12.30 sati.

U posljednjem ligaškom kolu Podravka još 20. lipnja gostuje kod Admirala s kojim trenutačno dijeli treće mjesto ljestvice s istim brojem bodova (21).

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti