Petak, 12. travnja 2024.

RK Koprivnica-NOA: Treninga više neće biti, a za iduću sezonu pripreme će ranije krenuti

U klubu trenutačno pripremaju izvješća za redovnu godišnju skupštinu koja će se održati čim nastale epidemiološke prilike dozvole

- Oglas -

Rukometni klub Koprivnica-NOA s nestrpljenjem je očekivao odluku o mogućnosti nastavka treniranja. No, sada je stigla odluka Ministarstva znanosti i obrazovanja da do daljnjega nije dopušten ulazak vanjskih subjekata koji nemaju dozvolu Ministarstva u škole, a u skladu s trenutnom epidemiološkom slikom te se njome rukometašima ne dozvoljava ulazak u dvorane.

Temeljem te odluke od strane  Ministarstva, upravni odbor kluba donio je odluku o završetku sezone 2019./2020. u vidu održavanja treninga.

– S obzirom na nastalu pauzu također je donesena odluka da se za sezonu 2020./2021. krene ranije s pripremama za sve ekipe kako bi se barem u jednom dijelu nadoknadilo izgubljeno vrijeme – istaknuo je tajnik kluba Marko Sinković.

- Oglas -

Dodao je kako se u klubu trenutačno pripremaju izvješća za redovnu godišnju skupštinu koja će se održati čim nastale epidemiološke prilike dozvole.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti