Petak, 19. kolovoza 2022.

LJETO NA ŠODERICI Evo koga vodimo na urnebesnu kazališnu predstavu ‘Udavače’

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice za predstavu je pripala...

Preporučujemo

Pred nama je nova kazališna poslastica u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge mladih iz Koprivnice.

Manifestacija se održava na popularnom podravskom jezeru na području općine Legrad, a iduća je na rasporedu predstava Hit teatra ‘Udavače’. To će biti ujedno i posljednja predstava ovogodišnjeg Ljeta na Šoderici.

Igra se ovog četvrtka, 14. srpnja, od 20.30 sati. Više o predstavi pročitajte OVDJE.

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao dvije ulaznice (1×2) za ovu predstavu.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice za predstavu je osvojila:

Mirjana Kučeković

Čestitamo! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja ulaznica, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

NAPOMENA

U slučaju kiše, predstava se igra u društvenom domu u Legradu.

Dobitnica ili dobitnik ulaznice mora podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije pola sata prije početka predstave jer u protivnom te ulaznice idu u slobodnu prodaju.

_______________________

Osnovne informacije:

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a preko sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

- Advertisement -

Najnovije objave