Četvrtak, 22. veljače 2024.

Marks – očni i slušni centar pedijatriji koprivničke bolnice uručio vrijednu donaciju

Vrijednu donaciju uručio je Mario Markušić, vlasnik Marksa - očnog i slušnog centra, a preuzeli su ju ravnatelj koprivničke bolnice dr. Mato Devčić i glavna sestra na odjelu pedijatrije Draženka Petric, bacc. med. tech

- Oglas -

Marks – očni i slušni centar iz Koprivnice donirao je odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice dr. Tomislav Bardek vrijednu opremu.

Riječ je o Nano pulsnim dječjim oksimetrima, digitalnim toplomjerima, Omron inhalatorima i Beurer vagama za bebe.

Donacija Marksa - očnog i slušnog centra koprivničDonacija Marksa - očnog i slušnog centra koprivničkoj bolnici, odjelu pedijatrijekoj bolnici
Donacija Marksa – očnog i slušnog centra koprivničkoj bolnici, odjelu pedijatrije // Foto: Zvonimir Markač

Vrijednu donaciju uručio je Mario Markušić, vlasnik Marksa – očnog i slušnog centra, a preuzeli su je ravnatelj koprivničke bolnice dr. Mato Devčić i glavna sestra na odjelu pedijatrije Draženka Petric, bacc. med. tech.

- Oglas -

Valja napomenuti da je Marks – očni i slušni centar nedavno koprivničkoj bolnici donirao i vrijednu donaciju zaštitnih maski u borbi protiv koronavirusa.

– Nadamo se da će ove donacije biti od velike pomoći našim najmlađima, ali i svim hrabrim zdravstvenim djelatnicima u ovim teškim vremenima koja su nas snašla. Svima želimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu i punu zdravlja 2021. godinu – istaknuo je Mario Markušić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti