Subota, 1. travnja 2023.

Mateja Videc, trenerica pionirki ŽNK Koprivnice, nakon osvojenog naslova: ‘Rad je urodio plodom’

Ovo je i za mene veliki uspjeh jer mi je to prvi naslov prvakinja u mojoj trenerskoj karijeri, istaknula je trenerica Mateja Videc

Preporučujemo

Dobro se radi u Ženskom nogometnom klubu Koprivnica, a to najbolje pokazuju i ostvareni rezultati.

Seniorke su postale viceprvakinje u Drugoj HNL za žene, skupine B, dok su pionirke, koje su se natjecale u skupini Centar, osvojile prvo mjesto. Prvenstvo su završile kao neporažene u 12 utakmica, upisavši čak 11 pobjeda i samo jedan remi uz gol razliku 29:6.

“Vrlo uspješna sezona je iza nas. Nakon 12 odigranih kola osvojili smo titulu s 34 boda, dok je s 13 bodova drugoplasirana ekipa Lepoglave. Za sav uspjeh zaslužne su prvenstveno cure koje su svojim radom i upornosti došle do povijesnog uspjeha za cijelu Koprivnicu. Epidemiološka situacija nam definitivno nije išla u korist jer kroz zimu nismo trenirali i bila je velika pauza pa je djevojčicama to bilo predugo. Na proljeće ih je bilo malo teže okupiti, ali smo uspjeli i krenuli smo s treninzima. Pionirkama je to prva sezona pod ingerencijom HNS-a. Iz tog razloga sam znala da me čeka s njima veliki posao. Ozbiljno su to shvatile i rad je urodio plodom. Ovo je i za mene veliki uspjeh jer mi je to prvi naslov prvakinja u mojoj trenerskoj karijeri”, istaknula je trenerica pionirki Mateja Videc, koja vodi i kadetkinja, a uspješno igra i za seniorke.

Mateja Videc
Mateja Videc // Foto: Privatna arhiva
Pionirke ŽNK Koprivnice
Pionirke ŽNK Koprivnice // Foto: Dominik Smolak
Priznanje za Mateju Videc
Priznanje za Mateju Videc // Foto: Privatna arhiva
Igračica ŽNK Koprivnice s osvojenim peharom za naslov prvaka
Igračica ŽNK Koprivnice s osvojenim peharom za naslov prvaka // Foto: Privatna arhiva
Pionirke ŽNK Koprivnice slave naslov prvaka
Pionirke ŽNK Koprivnice slave naslov prvaka // Foto: Dominik Smolak
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti