Utorak, 16. srpnja 2024.

Mikulić: Obustavit ćemo postupke protiv ugostitelja koji ispunjavaju mjere

Komentirajući zatvaranje zagrebačkog restorana koji se prema mišljenju inspektora nije pridržavao epidemiološkoh mjera, Mikulić je kazao da je restoran zatvoren zbog iznijetog stola na javnu prometnu površinu

- Oglas -

Protiv svih ugostitelja koji ispunjavaju epidemiološke mjere obustavit će se postupci, kazao je u nedjelju glavni državni inspektor Andrija Mikulić.

”Obustavit ćemo postupke protiv svih ugostitelja koji ispunjavaju mjere epidemiologa i koriste rukavice, maske te brane od pleksiglasa. Ti ljudi će moći raditi”, kazao je Mikulić na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Komentirajući zatvaranje zagrebačkog restorana koji se prema mišljenju inspektora nije pridržavao epidemiološkoh mjera, Mikulić je kazao da je restoran zatvoren zbog iznijetog stola na javnu prometnu površinu.

- Oglas -

”Minimalni tehnički uvjeti su uvjeti kako i što možete raditi. Osnovni primjer, kad riješimo epidemiju ići ćemo na terase na kavu. Za svaku terasu je propisano koliko može imati stolova i stolica. I ovaj stol mora biti propisan”, pojasnio je.

Mikulić je dodao da su od ukupno 35.000 ugostiteljskih objekata utvrđene nepravilnosti u 31 objektu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti