Srijeda, 24. travnja 2024.

Milen Marinović novi predsjednik podružnice HNS-a u Koprivnici

Ovaj četrdesetogodišnji ekonomist Koprivičanac je rodom, magistrirao je menadžment, a karijeru dugi niz godina gradi u bankarstvu

- Oglas -

Milen Marinović je novo lice koprivničkog HNS-a, potvrdili su to delegati na redovnoj izbornoj skupštini na kojoj se, prema stranačkom Statutu, svake četiri godine bira novo vodstvo.

Novi predsjednik zasigurno će svježim idejama i entuzijazmom kojeg ne nedostaje revitalizirati koprivničku podružnicu HNS-a, dok će čuvari stabilnosti i programskih odrednica biti stari potpredsjednici Andreja Horvat Friščić te Memet Ristemi, stoji u propćenju HNS-a.

– Zahvaljujem svojim stranačkim kolegicama i kolegama na ukazanom povjerenju. Mlad sam, s puno entuzijazma ulazim u ovu utakmicu, a ideje ćemo brusiti zajedničkim snagama kako bismo svojim sugrađanima ponudili alternativu na sljedećim izborima – naglasio je to Marinović u svom izlaganju nakon održane Skupštine.

- Oglas -

Ovaj četrdesetogodišnji ekonomist Koprivičanac je rodom, magistrirao je menadžment, a karijeru dugi niz godina gradi u bankarstvu.

‘Svjestan je da politička scena generalno, pa tako i ona u našoj Županiji, ali i u Koprivnici, vapi za novim licima, međutim, bez sadržaja, i najsjajniji papir brzo izblijedi’, navode u stranci.

– Vjerujem da svojom energijom te znanjem i trudom mogu pomoći u jačanju ove stranačke podružnice. Već nam je pristupilo nešto novih članova, a to je samo početak priče koju ćemo zajedno graditi – kazao je Marinović i dodao kako će s jeseni oformiti interesne odbore mladih i žena, koji će biti zaduženi za osmišljavanje novih programa namijenjenih toj populaciji.

Novu stranačku uzdanicu podržao je i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije Goran Pakasin, napomenuvši pritom kako očekuje dobru suradnju i na županijskoj razini budući da je Marinović i član Predsjedništva koprivničko-križevačkog HNS-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti