Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Sportske igre mladih u tenisu održane u Koprivnici

Pobjednici turnira osigurali su nastup na završnom turniru Sportskih igra mladih, koji će se krajem srpnja održati u Splitu

Preporučujemo

Teniski klub Koprivnica bio je organizator natjecanja Sportskih igara mladih u tenisu za Varaždinsku, Međimursku, Bjelovarsko-bilogorsku, Virovitičko-podravsku i Koprivničko-križevačku županiju.

Turnir se igrao u sedam kategorija: narančasta grupa (djevojčice i dječaci rođeni 2013. i mlađi), zelena grupa (dječaci rođeni 2012. i mlađi), plava grupa (djevojčice i dječaci rođeni 2010. i mlađi) te žuta grupa (djevojčice i dječaci rođeni 2008. i mlađi).

Na turniru je ukupno sudjelovalo 60 natjecatelja iz svih županija. Pobjednici turnira osigurali su nastup na završnom turniru Sportskih igra mladih, koji će se krajem srpnja održati u Splitu.

Tako je kod djevojčica nastup u Splitu u narančastoj grupi osigurala Barbara Belčić iz Koprivnice, dok je kod dječaka najbolji bio Filip Senčar iz Križevaca.

U zelenoj grupi kod dječaka najbolji je bio David Fuček iz Đurđevca. U plavoj grupi kod djevojčica najbolja je bila Karla Lončar iz Koprivnice, a kod dječaka Pavle Peradin iz Koprivnice.

U žutoj grupi pobjednica kod djevojčica bila je Marija Petrović iz Koprivnice, dok je kod dječaka najbolji bio Bračko Ivan iz Varaždina koji zbog drugih obaveza ne može na završni turnir. Stoga će umjesto njega u Splitu nastupiti Vid Horvatić-Jambor iz Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave