Petak, 2. lipnja 2023.

Miroslav i Bojan skočili padobranom i pojeli sendvič u zraku, u videu pogledajte kako je to izgledalo

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama

Sky Food Challenge, veliki podvig Miroslava Mirkovića i Bojana Horvata, dvojca iz Gastrotražilice, uspješno je završen prošlog četvrtka kad su dečki s Tandem Expertima skočili s padobranom i u slobodnom padu s 3500 metara pojeli sendvič.

Sve to ne bi bilo moguće da dečki nisu krenuli u intenzivno skidanje kilograma u Cerine Fit Izazovu pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra na koprivničkim bazenima Cerine.

Miroslav i Bojan skočili padobranom i pojeli sendvič u zraku

Dečki su u 30 dana skinuli svaki po deset kilograma i to zahvaljujući planiranim treninzima u kombinaciji s plivanjem, saunom i masažama te promjenom prehrambenih navika.

Svaki trenutak svoje avanture života zabilježili su kamerom, a kako je to izgledalo od početnog vaganja pa sve do uspješnog prizemljenja kod bazena Cerine možete pogledati u videu.

Partneri kampanje bili su koprivnički gradski bazeni, GKP Komunalac, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti