Srijeda, 24. travnja 2024.

Mještanima na dar Raspjevani Vuzem v Selnici

Raspjevani Vuzem u Selnici tradicionalna je glazbena priredba u ovom kraju koja redovito okupi veliki broj mještana

- Oglas -

Općina Selnica je svojim sumještanima i na ovaj uskrsni ponedjeljak darovala priredbu i ugodno blagdansko druženje.

Raspjevani Vuzem u Selnici tradicionalna je glazbena priredba u ovom kraju koja redovito okupi veliki broj mještana, a u ponedjeljak su je u dvorani Osnovne škole vodili Toni Eterović, skladatelj, aranžer i producent, te Branko Uvodić, popularni televizijski voditelj.

Publika je bila oduševljena izvedbama Mirka Švende Žige, Etnodua Goga i Željko, Blanke Tkalčić, Marije Küpper Jambrošić, Anite Huđek, Chriztel Renae Aceveda, Tamburaškog sastava Frikovi, Martine Sabljak, Ljube Vukovića, Ženskog vokalnog sastava Sveti Marko, Ivane Tkalec i Marije Magdalene Kočila, fra Miroslava Petraca i Victorije Brezarić.

- Oglas -

Ovogodišnji blagdanski koncert u Selnici pratili su i župan Međimurske županije Matija Posavec te potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa.

Raskošna priredba u dvorani Osnovne škole bila je prava glazbena poslastica za sve ljubitelje kvalitetnih izvedbi, a njezina vrijednost ogleda se i u okupljanju susjeda i prijatelja o velikom blagdanu te slavljenju Uskrsa na najljepši način – pjesmom.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

*Ovaj sadržaj donosimo u suradnji s Međimurskom županijom

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti