Srijeda, 24. travnja 2024.

Mlade rukometašice Podravke osvojile turnir u Rovinju

U finalu je Podravka svladala Trešnjevku 29:9, a za nakorisniju igračicu proglašena je Tena Jurlina iz Podravke

- Oglas -

Mlade rukometašice Podravke iz ekipe U15 pod vodstvom trenera Antonija Pranjića osvojile su Međunarodni rukometni turnir ‘Croatia Trophy’ u Rovinju.

U finalu je Podravka svladala Trešnjevku 29:9, a za nakorisniju igračicu proglašena je Tena Jurlina iz Podravke.

Koprivničke rukometašice u skupini su svladale Viborg 2, Nazarje, Sevnicu, Fuchse i Arenu Pula, a u polufinalu Krku Novo Mesto.

- Oglas -

– Čestitam cijeloj ekipi na osvojenom prvom mjestu na ovom velikom turniru u Rovinju i Teni na individualnoj nagradi. Cure su odradile fenomenalan posao u obrani ova četiri dana gdje protivničkim ekipama nisu uopće ostavljale prostora “disati”. Ako je i negdje obrana “puknula” tu su bile naše vratarke koje su bile odlično raspoložene. To nam je donijelo puno brzih pogodaka iz polukontre i kontre što se vidi i po rezultatima. Sve cure su igrale i opravdale svoju minutažu. Pristup svakoj utakmici je bio na visokoj razini i cure su zasluženo uzele zlato. Želim se ovim putem zahvaliti domaćinima na organizaciji i našim roditeljima koji su nam bili velika podrška – rekao je trener Antonio Pranjić.

Nastupile su: L. Marijanović, Galinec, Galić, Tetec; Milivojević, Jakupanec, Markota, Gregurić, Hajdinjak, Banfić, Horvat, Šajković, Jurlina, Liščak, Lengelić, Napan, Ferčec, Radiček.

Rezultati:

Podravka – Viborg 2 22:6 (13:3)
Podravka – Nazarje 30:6 (9:6)
Sevnica – Podravka 14:28 (8:13)
Podravka – Fuchse 26:6 (13:1)
Arena Pula – Podravka 5:24 (2:11)

Polufinale:

- Oglas -

Podravka – Krka Novo Mesto 14:10 (7:2)

Finale:

Trešnjevka – Podravka 9:29 (5:14)

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti