Subota, 21. svibnja 2022.

Mladen Kešer neće se kandidirati za predsjednika županijskog SDP-a!

Na županijskim izborima zajedno sa svojim kolegicama i kolegama postigao sam odlučan rezultat i SDP-u je izmaklo mjesto župana za 700 glasova, što nije uspjelo ni jednom mojem prethodniku, navodi Kešer

Preporučujemo

Nakon što je Tomislav Golubić javno obznanio da će se kandidirati za predsjednika županijskog SDP-a, mnoge je zanimalo hoće li u tu utrku ponovno i Mladen Kešer, aktualni predsjednik.

On se oglasio službenim priopćenjem u kojem je otkrio svoje namjere, odnosno da se neće opet kandidirati. Odustaje od borbe za mjesto predsjednika.

“Moja jedna utakmica na čelu SDP-a Koprivničko-križevačke županije je završila. Odlučio sam da neću istaknuti kandidaturu za predsjednika SDP-a KCKŽ-a.

Na čelu najjače stranke u županiji bio sam pune 4 godine i izvojevao velike pobjede na čelu SDP-a i to: europarlamentarne izbore, parlamentarne izbore i predsjedničke izbore prvi i drugi izborni krug gdje je Zoran Milanović odnio premoćnu pobjedu.

Lokalne izbore za županijsku skupštinu gdje smo SDP s 4 mandata odveli na 10. mjesto u županijskoj Skupštini i time postali najjača pojedinačna politička stranka u županijskoj Skupštini.

Na županijskim izborima zajedno sa svojim kolegicama i kolegama postigao sam odlučan rezultat i SDP-u je izmaklo mjesto župana za 700 glasova, što nije uspjelo ni jednom mojem prethodniku.

Zahvaljujem političkim strankama s kojima sam kao predsjednik SDP-a KC-KŽ surađivao i to HSLS, GLAS, HRVATSKI LABURISTI-STRANKA RADA.

Zahvaljujem se svim stranačkim prijateljima, predsjednicima općinskih i gradskih organizacija, članovima predsjedništva i županijskog odbora te načelnicima i gradonačelniku na svesrdnoj podršci koju su mi davali pune 4 godine!

Ona poznata izjava pokojnog predsjednika Ivice Račana: “Izbore možemo izgubiti, ali obraz ne!”

Novoizabranom predsjedniku ili predsjednici želim mnogo sreće i aktivnog političkog rada, te pobjede u svim predstojećim izbornim ciklusima.

Svoj rad u stranci temeljit ću na pomoći općinskim i gradskim organizacijama, a političko djelovanje temeljit ću kao aktivni SDP-ov zastupnik u županijskoj skupštini KCKŽ na dobrobit svih građanki i građana županije i Hrvatske”, piše u njegovom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave