Subota, 26. studenoga 2022.

Mladi tenisači Koprivnice postali prvaci sjeverne regije u uzrastu do osam godina

TK Koprivnica 2 priredila najveće iznenađenje na turniru i zauzela prvo mjesto, te postala prvak regije Sjever do osam godina za 2022 godinu

Preporučujemo

U Čakovcu je na terenima Teniskog kluba ‘Franjo Punčec’ odigrano ekipno Prvenstvo regije Sjever za djecu do 8, 9 i 10 godina.

Teniski klub Koprivnica na prvenstvu je imao pet ekipa, jednu do 10 godina te po dvije do 8 i 9 godina.

U konkurenciji do 10 godina nastupilo je 13 ekipa. Ekipa TK Koprivnice za koju su igrali Fran Bodalec, Barbara Belčić, Nela Horvat i Elena Večenaj zauzela je šesto mjesto.

Na turniru do 9 godina nastupilo je 14 ekipa, a koprivnički klub imao je dvije. Za TK Koprivnica 1 nastupili su Fran Bodalec, Barbara Belčić i Elena Večenaj, dok su TK Koprivnica 2 predstavljali Mark Dombaj, Ana Dautanec, Hana Škvorc i Tesa Markić. TK Koprivnica 1 zauzela je treće, a Koprivnica 2 deveto mjesto.

Na turniru do 8 godina nastupilo je 17 ekipa, a TK Koprivnica se predstavio s dvije.

Za TK Koprivnica 1 nastupili su Mark Domba, Ana Dautanec i Hana Škvorc, dok su za TK Koprivnica 2 igrali Ivan Lokotar, Ivan Gregurina, Ante Dautanec i Tesa Markić.

TK Koprivnica 1 poražena je u četvrtini finala, dok je TK Koprivnica 2 priredila najveće iznenađenje na turniru i zauzela prvo mjesto, te postala prvak regije Sjever do osam godina za 2022 godinu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti