Subota, 1. travnja 2023.

Mladi vratar Karlo Slukić odlazi na posudbu u Grčku, u drugu ligu

Slukić se nada kako će posudba biti dvogodišnja, očito nezadovoljan situacijom u Slavenu za čiju seniorsku momčad tek treba debitirati u službenom dvoboju

Preporučujemo

Slaven trenutno ima četiri vratara, Ivana Čovića, Antuna Markovića, Ivana Sušaka i Karla Slukića. Jasno je kako neće svi dobiti priliku pa će neki svoje mjesto pod suncem potražiti na posudbi. Običaji nalažu da odlazi najmlađi, a to je Slukić.

Germanijak doznaje iz izvora bliskih klubu da 21-godišnji Slukić zbog krcatog kadra ide na novu posudbu, ali u inozemstvo. Rođeni Koprivničanac do kraja tjedna potpisuje za Chaniju, momčad koja je proteklu sezonu u drugoj ligi Grčke okončala kao petoplasirana na tablici.

Slukić se nada kako će posudba biti dvogodišnja, očito nezadovoljan situacijom u Slavenu za čiju seniorsku momčad tek treba debitirati u službenom dvoboju.

Slukića ondje čeka jednako zahtjevan zadatak skupljanja minutaže: ako je vjerovati Transfermarktu, u kadru Chanije trenutno su četiri vratara i mladom Podravcu opet predstoji borba za poziciju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti