Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Na 25. obljetnicu akcije Bljesak branitelji će odati počast poginulim pripadnicima vojske i policije

Odavanje počasti odobreno je od strane Županijskog stožera civilne zaštite uz poštivanje svih mjera zaštite i socijalnog distanciranja zbog koronavirusa

Izaslanstva udruga UDVDR RH Podružnica Koprivničko-križevačke županije, USJP Ban Koprivnica i Klub 61.lad PZO koje će činiti sudionici operacije Bljesak, 1.svibnja, u 10 sati kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata u Koprivnici, odati će počast poginulim pripadnicima hrvatske vojske i policije koji su dali svoje živote u Vojno-redarstvenoj operaciji Bljesak.

Na ovaj način pokazat će se zajedništvo te obilježiti žrtva hrvatskih branitelja u VRO Bljesak kao i žrtvu svih branitelja koji su položili svoje živote u Domovinskom ratu.

Podsjećamo da su u slavnoj Vojno-redarstvenoj operaciji Bljesak sudjelovale i naše županijske ratne postrojbe, Specijalna jedinica policije Ban PU Koprivničko-križevačke, 13.PO trd Koprivnica , 2. divizijun Koprivnica/202. trbr PZO i divizijun iz 15.PO trbr Križevci.

Odavanje počasti odobreno je od strane Županijskog stožera civilne zaštite uz poštivanje svih mjera zaštite i socijalnog distanciranja zbog koronavirusa temeljem naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti