Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Frizeri koprivničkog Udruženja obrtnika opskrbili se zaštitnim vizirima

Spremni su za početak rada i bez obzira na poteškoće koje su uz to vezane, vesele se ponovnom susretu sa svojim klijentima u radnoj atmosferi

- Oglas -

Frizeri koprivničkog Udruženja obrtnika zajedničkom su se nabavom opskrbili vizirima koji će zaštititi njih i njihove klijente.

Spremni su za početak rada i bez obzira na poteškoće koje su uz to vezane, vesele se ponovnom susretu sa svojim klijentima u radnoj atmosferi.

– Prema našim informacijama svi aktivni frizeri počinju s radom, 4. svibnja, što za ugostitelje izgleda neće biti slučaj. Veliki dio njih još nije donio odluku, a neki se izjašnjavaju da neće odmah započeti s radom dok se u praksi ne vidi kako će to sve funkcionirati s predviđenim mjerama. I uz smanjeni broj dozvoljenih mjesta bi možda i radili, ali problem je izbacivati ih i zabranjivati svojim stalnim gostima da se druže i razmještati ih po terasama. Predlažu da netko drugi upozorava na to kao i kod okupljanja građana na javnim površinama. A naravno da se, poučeni nedavnim kažnjavanjem kolega u Zagrebu, boje kazni – istaknuli su iz Udruženja obrtnika Koprivnica.

- Oglas -

Vjeruju da će se ubrzo i oni i klijenti priviknuti na nove uvjete, ali apeliraju na dodatno razumijevanje i klijenata i mogućih inspekcija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti