Srijeda, 28. veljače 2024.

Na domaćoj pijanki u Piškorovcu muškarac počeo pucati iz pištolja i ranio ženu

Prilikom ispaljivanja hitaca iz pištolja u hodniku se nalazila samo ozlijeđena osoba, dok su se u kući nalazile još četiri osobe

- Oglas -

U subotu, 19. lipnja oko 21,50 sati u Piškorovcu, u hodniku obiteljske kuće, prilikom zajedničke konzumacije alkoholnih pića, 35-godišnjak s područja općine Mala Subotica, iz pištolja nepoznate marke i modela, ispalio je jedan hitac kroz ulazna vrata kuće prema van, nakon čega je ispalio još jedan hitac u pod hodnika obložen keramičkim pločicama kojom prilikom su fragmenti pločice ili košuljice zrna streljiva pogodili 55-godišnjakinju.

Hitna pomoć je ozljede sanirala na mjestu događaja te je utvrđeno da se radi o lakoj tjelesnoj ozljedi.

Prilikom ispaljivanja hitaca iz pištolja u hodniku se nalazila samo ozlijeđena osoba, dok su se u kući nalazile još četiri osobe.

- Oglas -

Nakon ispaljivanja hitaca počinitelj se sa pištoljem udaljio u nepoznatom pravcu te je naknadno pronađen po policijskim službenicima kada je uz uporaba sredstava prisile uhićen zbog počinjenog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te se provode kriminalistička istraživanja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti