Subota, 15. lipnja 2024.

Alkoholizirani muškarac na benzinskoj postaji ranio mladića

U alkoholiziranom stanju pokazivao je pištolj kojeg je nedozvoljeno posjedovao te je tom prilikom ispalio hitac i ozlijedio 26-godišnjaka

- Oglas -

Policija sisačko-moslavačka predala je zatvorskom pritvoreniku 35-godišnjaka koji je 2. svibnja poslije ponoći na benzinskoj postaji u Sisačkoj ulici u Petrinji u alkoholiziranom stanju iz vatrenog oružja teško ranio 26-godišnjaka, priopćeno je u petak iz policije.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno kako je 35-godišnjak “u alkoholiziranom stanju pokazivao pištolj kojeg je nedozvoljeno posjedovao te je tom prilikom ispalio hitac i ozlijedio 26-godišnjaka”.

Ranjeni 26-godišnjak je prevezen u bolnicu u Sisku te su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

- Oglas -

Na temelju naloga suda obavljena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija koje 35-godišnjak koristi te su pronađena i oduzeta dva pištolja i 19 komada raznog streljiva.

Zbog počinjenih kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 35-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti