Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Motociklom sletio s ceste i udario u parkirano teretno vozilo, 26-godišnja putnica teško je ozlijeđena

Prilikom izbjegavanja udara u vozilo koje se kretalo ispred njega, 27-godišnjak je motociklom prešao traku za promet iz suprotnog smjera

Preporučujemo

U nedjelju oko 9.20 sati u Pavlovcu Zabočkom došlo je do prometne nesreće u kojoj je 27-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede i 26-godišnjakinja teške tjelesne ozljede.

Naime, do prometne nesreće je došlo na način što 27-godišnjak upravljajući motociklom brzinu kretanja motocikla nije prilagodio situaciji u prometu ispred sebe.

Prilikom izbjegavanja udara u osobno vozilo koje se kretalo ispred njega, 27-godišnjak je motociklom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je prilikom kočenja sletio s kolnika i došlo je do pada vozača i 26-godišnje putnice zajedno s motociklom te udara u parkirano teretno vozilo.

“Ozlijeđeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok, 26-godišnjakinja zadobila je teške tjelesne ozljede te je zadržana na liječenju, dok je vozač 27-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede te je pušten kući”, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti